Workshops

Ik sta te popelen om aan de slag te gaan met deze thema-workshops, er zijn er een paar bij waar je met een Tool-kit for life naar huis gaat. We kunnen in een klein groepje 1 of 3 dagdelen volgens de Covid19 richtlijnen ‘aan de praat’ gaan. Met koffie of thee en iets lekkers van het huis.

Interesse voor een workshop?
Dat is goed nieuws! Meld dan vast welke je zou willen volgen en wanneer je beschikbaar bent.

Soms zijn er al aanmeldingen maar te weinig deelnemers (momenteel max 3 tot 4) voor een workshop. Bel gerust om te horen wat of er op dat moment een datum ‘met potlood’ op de agenda staat.

Laat het weten als je op de lijst gezet wil worden. Je kunt me bellen of het contactformulier gebruiken. Dan hou ik je op de hoogte.

Als je interesse hebt voor een workshop met een eigen groep van 4 personen aanmeldt, hanteer ik een vriendenkorting!

Workshop uitstapjes (groep :min 3 max 4)

Ga eens winkelen in je eigen kast! 3x 2,5u € 60,- + € 10,-
Praten over kosten en baten 3x 2,5u € 60,- tijdelijk
Corona Blues praatgroep 3x 2u € 0,-, iets lekkers

* Workshop Praten over kosten en baten en Coronablues ook individueel mogelijk (uurtarief)
* Prijzen per persoon , geen btw in 2020
* Coronavoorschriften

Ga eens winkelen in je eigen kast! (pilot)

Superleuke, dit jaar extra vriendelijk geprijsde, workshop van drie dagdelen in een kleine groep.
Hoe gehecht ben jij aan je spullen? Hoe voelt het om afstand te doen van iets. Hoe voelt het om ‘zomaar’ iets van iemand te krijgen?
Wat ligt er vlak onder je dak al jaren op je te wachten? Hoe voelt het om zomaar iets weg te geven? Hoe kunnen we onszelf en elkaar inspireren om de wereld een beetje mooier te maken? Laat je verrassen en schrijf je in!

Datum maandag 12, 19 en 26 oktober 2020
Dagdeel middag 14.00 – 16.30 u
Locatie Adres Sixlaan 2d Hillegom. met een ruime vergaderruimte van de huisartsenpraktijk met aparte ingang vanaf buiten, eigen wc en keuken.
Aantal plekken min/max min 3 en max 4 ivm Covid19
Aantal aanmeldingen 0
Kosten € 60,- (pilot-prijs, tijdelijk) i.p.v. € 75,-
Bijzonderheden Neem 4 dingen mee naar de eerste sessie: iets leuks dat je wel weg wilt geven, iets dat je misschien weg wilt geven en iets dat je nooit weg zal geven + € 10,- voor een n.t.b. goed doel

Praten over kosten en baten

In een workshop van 3 dagdelen leer ik je een fantastisch instrument dat je de rest van je leven kunt gebruiken als je een ‘repeterend’ dus steeds terugkerend issue hebt over iets of iemand in je leven. (Die ‘iemand’ kun je natuurlijk ook zélf zijn….)
Zou je dat ‘gedoe’, je aanhoudende ergernissen over iets of iemand of voortslepende onopgeloste ruzies niet eens onder de loep willen nemen? Ervoor kiezen op die ballast uit je rugzak van je toekomst te gooien?
Je gaat met mijn hulp de juiste vragen stellen aan jezelf om je dit instrument helemaal eigen te maken. Je gaat in kaart te brengen wat zo’n issue je kost en hoe je leven er uit zou zien als je dat issue niet meer zou hebben. Op ieder toekomstig issue kun je dit instrument loslaten, een tool for life!

Datum donderdag 15, 22 en 29 oktober 2020
Dagdeel middag 14.00 – 16.30 u
Locatie Weeresteinstraat 3a Hillegom N 208
I.V.M. COVID19 kan ik uitwijken naar een mooie reservelocatie om de hoek.
Aantal plekken min/max min 3 en max 4 ivm Covid19
Aantal aanmeldingen 0
Kosten € 60,- (pilot-prijs, tijdelijk) i.p.v. € 75,-
Bijzonderheden Vooraf een kleine startopdracht I Ik geef deze ‘training’ ook individueel voor €90,-

Reserve-locatie ivm Covid19 min 3 max 4 deelnemers:
om de hoek, op Sixlaan 2d in Hillegom.
We verblijven in de ruime teamkamer van de huisartsenpraktijk ‘om de hoek’ met directe ingang vanaf buiten, eigen wc en keuken.

Coronablues praatgroep

We leven in een verwarrende frustrerende tijd. 2020 zou een fantastisch jaar worden met zoveel leuke dingen op de agenda: Olympische spelen, EK voetbal, Sail, Wimbledon, de Tour en nog veel meer. Alles afgeblazen en het einde is nog lang niet in zicht.
Vind je het leuk om met een klein groepje aan de praat te gaan over dit onderwerp? Welke lessen zijn er te leren, heeft Corona ook mooie zaken en nieuwe inzichten opgeleverd? Wat zouden we persoonlijk kunnen bijdragen? We kunnen openingen en oplossingen met elkaar delen. Iets met elkaar creëren waar we weer een beetje blijer van worden.

Datum 3 woensdagavonden. Start 14 oktober 2020
Dagdeel 19.30 – 20.30 u
Locatie Adres Sixlaan 2d Hillegom. met een ruime vergaderruimte van de huisartsenpraktijk met aparte ingang vanaf buiten, eigen wc en keuken.
Aantal plekken min/max min 3 en max 4 ivm Covid19
Aantal aanmeldingen 0
Kosten Geen. Neem maar iets lekkers mee.
Bijzonderheden Open formule. Try out. Evt uitwijk naar ruime teamkamer Sixlaan 2 Hillegom (om de hoek)

Doe jezelf

cadeau

Menu