Maar nu JIJ! 

  • Waar ben jij naar op zoek?
  • Waar verlang jij naar?
  • Wat wil je en wat heb je nodig?
  • Hoe krijg je wat je wilt en wat je nodig hebt

Bekijk deze wegwijzer eens om te verkennen wat je op je reis naar dat Nieuw Nu tegen kan komen. Ik beloof je, als een echte touroperator, aan het eind van je reis meer lucht, meer licht en meer levenskracht.

Op dit moment kun je je dat misschien nauwelijks voorstellen…

Je hoofd. Je hart. Je lijf. Je toekomst: op slot door iets naars dat in je leven is gekomen en je nacht en dag beheerst. Het maakt je eenzaam en verdrietig en heeft je beroofd van al je levenslust.

 

Op de reis naar jouw Nieuw Nu komen er veel ‘Cadeautjes’ langs. Vaak zijn het teksten. Als je ze van me aanpakt zijn ze voor jou, om in je hart sluiten.

De allerkleinste maar ook heel krachtige is Ja, maar = nee.

Als je jezelf vaak ja maar hoort zeggen, is daar op zich niet zo veel mis mee. Het gaat mij erom dat je je realiseert wat er gebeurt: weinig ja en veel waarom je iets niet wilt….

De beroemde dr. Phil zou zeggen Je kunt niet(s) veranderen zonder eerst te erkennen dat iets speelt.

Soms zijn de cadeautjes onherkenbaar als cadeau (zoals misschien bovenstaand cadeautje van die kale talkshowhost).

Vind je het niks, dan zijn ze niet voor jou of je bent nog niet klaar om ze uit te pakken. Dan geef je ze gewoon aan me terug.

Als je jezelf ja, maar hoort zeggen op mijn suggestie aan jou om zo’n traject te gaan doen met in je achterhoofd niet nu of misschien betekent dit dan serieus dat je op dit moment niet verlangt naar meer lucht, meer licht en meer levenskracht?

Je verdriet is mogelijk veel te vers om een stap te kunnen zetten.

Bepaal of je wat ik hier aanreik een kans wil geven, anders is het zonde van je investering.

Morgen dan? Morgen is vandaag NU… Een klein stapje misschien? Je zit dit nu toch te lezen, zou het kunnen zijn….. Lees eerst maar even verder want er komt zo een belangrijk mini-uitstapje in beeld.

Wat wil je en wat heb je nodig?

Als je bij mij aan de slag gaat, krijg je deze belangrijke vragen al snel voorgeschoteld.

Veel van mijn cliënten hadden echt geen idee wat ze willen en nodig hebben. Ze weten vaak alleen dit: hun gemis beheerst hun leven compleet en dat willen ze niet langer.

Om de antwoorden helder te krijgen heb ik een mini-uitstapje voor je: een opdracht. Lees deze eerst maar eens door en neem dan je besluit of je dit ‘Cadeau’ van me aanpakt.