Twinkels en Sprankels logo

Hoe zou het voelen als het je weer lukt om, ondanks je verdriet, ervoor te kiezen bewust aandacht te geven aan dingen die je blij, dankbaar gelukkig maken:

TWINKELS!


Hoe zou het voelen om de kracht van je eigen kracht te hervinden? Plannen te maken? Weer ergens op hopen, jezelf een doel stellen waarvoor je gaat:

SPRANKELS!


ROUWVERWERKING HAARLEM

hervind de regie over jouw leven

Verlies hoort bij het leven, maar dat maakt het niet makkelijk om hiermee om te gaan. Verlies komt namelijk in alle vormen en maten. Van het verlies van een dierbare of een ongeboren kindje, het verlies van vertrouwen in artsen, het verlies van je schoonheid door ouder worden, het verlies van zelfrespect en het verlies van toekomstdromen en perspectief. Door middel van individuele coaching in Haarlem en omgeving of groepstrajecten krijg jij stapje voor stapje de regie over je eigen leven weer terug.

maak een afspraak

LOTGENOTENGROEP ‘VERLIES’

Het kan goed voelen om samen te zijn met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij. Neem contact met mij op als je op zoek bent naar een lotgenotengroep om je verlies te verwerken. Ik vind het belangrijk om te weten wat jouw voorwaarden zijn en waar jij steun aan ervaart.

Zo zou het kunnen dat je een ernstige ziekte hebt en je zorgen wilt delen met mensen die hetzelfde meemaken of dat je plotseling alleenstaande moeder bent en graag met lotgenoten wilt praten die ook jonge kinderen hebben. Of dat je er achter bent gekomen dat je geen kinderen kunt/gaat krijgen terwijl je wel een kinderwens hebt. Laat mij weten waar jouw behoefte ligt en ik ga voor je op zoek.

neem contact op
Rouwverwerking-Haarlem
Twinkels en Sprankels Marieke van der Kaaden

OVER MARIEKE

Onder verlieservaring en rouwverwerking vallen vele soorten van verlies. Het verlies na het wegvallen van een dierbare, verlies door problemen in het dagelijks leven rondom ouder worden, verlies van een ongeboren (klein)kind, het verlies van een relatie, verlies van een baan of de verlies van het plezier in je werk. Er gaan allerlei gevoelens door je heen, van verdriet tot woede. Dit heeft zijn weerslag op jezelf en op je omgeving. Het is tijd om te veranderen. De enige persoon die de sleutel heeft ben jijzelf.

Ik kan jouw verdriet niet wegnemen, maar wel samen met jou op zoek naar een goede manier om met de gebeurtenis om te gaan. Je gaat aan de hand van opdrachten ontdekken waar je deze openingen kunt vinden. Ik reik je suggesties aan die je zelf kunt uitproberen of kiezen waardoor we uitvogelen op welke manier je jouw leven een zinvolle wending kunt geven. Zo doe je recht aan jezelf en aan je naasten.

MEER OVER MARIEKE

MAG IK JOU HELPEN?

Ik ben op mijn best als mensen aarzelen om hun leven na een tegenslag of verlies weer op te pakken. Mijn trajecten bieden inspirerende ‘handvatten’. Als je met mij aan de slag wilt, stel ik slechts één voorwaarde: ik wil dat je zelf het eerste initiatief neemt om contact met mij op te nemen. Ik hoop dat je dat doet.

ja, ik neem contact op

anderen aan het woord

Lees de ervaringen van mensen die ik heb mogen helpen met mijn inspiratietrajecten en workshops.

Twinkels & Sprankels!

Complimenten krijgen is altijd fijn. Maar uiteindelijk doe jij het zelf. Ik loop alleen een stukje met je op.

bekijk alle reviews

Lieve Marieke, dank voor deze heerlijke ‘cursus’ Twinkels & Sprankels. Iedere sessie hielp me weer een stap vooruit. Ik hoop dat je nog ontzettend veel mensen kan bereiken met je Twinkels & Sprankels.

Dankjewel voor je wake-up call. Door het traject wat ik met jou ben ingegaan ontdekte ik waar de oplossing voor mijn probleem lag. Nu ligt er, met ups en downs, weer een zonnige toekomst in het verschiet.

Marieke is voor mij op een cruciaal moment in mijn leven zeer belangrijk geweest. Met behulp van haar inspiratietraject maakte zij op heldere en liefdevolle wijze de te maken keuzes en beslissingen een stuk eenvoudiger!