PUNT? KOMMA!

Je kunt rouwen om het verlies van een dierbare. Of je kunt verdrietig zijn om het verlies van je baan, je huwelijk, je jeugd. Jouw verlies, groot of klein, kan ik niet wegnemen. Maar ik kan je helpen om je verlies een plekje te geven en met jou te zoeken naar lichtpuntjes die het leven voor jou de moeite waard maken.

Toch komt er ooit een einde aan verdriet. Er komt een moment dat je de draad van het leven misschien weer voorzichtig zou willen oppakken. Zou je hulp willen om het verlies een plekje te geven en te ervaren wat een ‘nieuw nu’ jou zou kunnen opleveren? Dat nieuwe nu zou kunnen zijn dat jouw littekens niet langer met jou leven maar jij met jouw littekens. Met Punt?Komma! heb ik een bijzonder inspiratietraject ontwikkeld om te kiezen voor het leven.

lees hoe dit traject werkt
Twinkels en Sprankels venster op jouw leven

VIER HET LEVEN!

Je woont een fijn huis en hebt een leuke baan. Met veel sociale contacten, een studie erbij en de kinderen ‘doen’ het goed. Alles klopt. Totdat er iets gebeurt dat je leven op z’n kop zet: een ziekte, ontslag, een scheiding of een sterfgeval. Na een tijdje lijkt het te lukken om er mee om te gaan.

Maar toch. Er is wat. Je blijft je somber, verdrietig of neerslachtig voelen. Je gaat door op de automatische piloot, maar vraagt je af of er niet méér is in het leven. Heb je alle kansen die je kreeg benut? Moet je niet eens een andere richting inslaan? Geniet je nog ten volle van je leven?

Herken je dit? Ik kan samen met jou op zoek gaan naar de Twinkels en Sprankels die het leven voor jou (weer) de moeite waard maken. Dingen die jou blij, dankbaar en gelukkig maken. Door plannen te maken en doelen te stellen waar je voor gaat. Zodat jij jouw leven ten volle kunt leven.

Twinkels en Sprankels logo

Hoe zou het voelen als het je weer lukt om, ondanks je verdriet, ervoor te kiezen bewust aandacht te geven aan dingen die je blij, dankbaar gelukkig maken:

TWINKELS!


Hoe zou het voelen om de kracht van je eigen kracht te hervinden? Plannen te maken? Weer ergens op hopen, jezelf een doel stellen waarvoor je gaat:

SPRANKELS!


WERKWIJZE

PUNT? KOMMA! inspiratietraject bij verlies en tegenslag

Op zoek naar passies

In en kort en krachtig traject van 5 tot 8 wekelijkse bijeenkomsten loop ik een tijdje met je op om te ontdekken of je de draad van het leven misschien weer voorzichtig zou kunnen oppakken. Wat belemmert je om stappen te zetten? Kun je je verdriet een plekje geven? Wat heb je nodig?

Prachtige cadeautjes

Ik vraag je elke sessie wat je blij, dankbaar of gelukkig maakt en waar je aan wilt werken: de Twinkels en de Sprankels. Mijn cadeautjesbibliotheek is beschikbaar om teksten te kiezen die je daarbij helpen. Soms kiezen de teksten jóu, soms reik ik er jou een aan. Cliënten vertellen me dat die ‘cadeautjes’ hen jaren later nog uit hardnekkige valkuilen weten te trekken! 

Ik haal van alles uit de kast om je die stap te laten zetten waarnaar je zo verlangt: een positief inspirerend Nieuw Nu. Live it, you will love it!

Twinkels en Sprankels cadeautjes

Nieuwsgierig geworden of zo’n traject iets voor jou kan zijn?

Nieuwsgierig geworden of zo’n traject iets voor jou kan zijn? Spring in het diepe en geef jezelf Twinkels & Sprankels cadeau. Aarzel je nog, lees dan de reviews eens door. Je kunt bij een traject altijd kosteloos een kennismakingsgesprek aanvragen om te kijken of we een ‘klik’ hebben. En je mij voldoende vertrouwt om je tijdens dit traject te mogen begeleiden. Maar pas op! Mijn inspiratie en motivatie zijn besmettelijk dus er bestaat een kans dat je bij mij terug wilt komen .