Twinkels en Sprankels logo

Hoe zou het voelen als het je weer lukt om, ondanks je verdriet, ervoor te kiezen bewust aandacht te geven aan dingen die je blij, dankbaar gelukkig maken:

TWINKELS!


Hoe zou het voelen om de kracht van je eigen kracht te hervinden? Plannen te maken? Weer ergens op hopen, jezelf een doel stellen waarvoor je gaat:

SPRANKELS!


coach haarlem en omgeving

hervind jouw eigen kracht

Ervaar jij een verlies in je leven? Of herken je jezelf niet meer en weet je niet welke kant je op wilt? Twinkels & Sprankels helpt jou weer op weg, bij iedere vraag. Ik nodig je uit en daag je uit om je weer te laten inspireren en verwarmen. Wanneer jij dit wilt zijn er genoeg kansen om jezelf weer keuzes te gunnen. In een kort en krachtig traject ontdek jij weer de kracht die in je schuilt.

maak een afspraak

JE EIGEN KRACHT HERONTDEKKEN

Individuele coaching helpt je bij het verwerken van en omgaan met verlies. Hierbij kun je denken aan persoonlijke problemen, zoals het verlies van het vertrouwen in de wereld en andere mensen, of coaching bij problemen in het opvoeden of je relatie. Je krijgt waardevolle inzichten in de valkuilen die steeds opnieuw op jouw pad komen, doordat je geen keuzes kunt maken of geen ‘nee’ kunt zeggen.

Ook zaken zoals verlies van lichaamsfuncties, verdriet om een ongeboren kindje, het verlies van je ambities of een burn out en verlies van toekomstperspectief door een ernstige ziekte zijn verlieservaringen waar ik jou bij kan helpen.

neem contact op
Coach-Haarlem
Twinkels en Sprankels Marieke van der Kaaden

OVER MARIEKE

Door mijn werk loopt een roze draad. De Twinkels staan voor de dingen die jou dankbaar, blij en gelukkig maken. De Sprankels zijn de zaken waar je aan wilt werken en die wel wat beter mogen. Jij krijgt kleine en veelzeggende cadeautjes in de vorm van bijdragen van andere deelnemers, door jou gekozen teksten die je wat doet en de keuzes die je gaat maken.

Mijn werk kent twee pijlers. Je kunt kiezen voor een individueel coachtraject dat volledig op maat gemaakt is of voor een inspiratievol (groeps)project. Ook binnen dit project kies je voortdurend je eigen pad.

MEER OVER MARIEKE

MAG IK JOU HELPEN?

Ik ben op mijn best als mensen aarzelen om hun leven na een tegenslag of verlies weer op te pakken. Mijn trajecten bieden inspirerende ‘handvatten’. Als je met mij aan de slag wilt, stel ik slechts één voorwaarde: ik wil dat je zelf het eerste initiatief neemt om contact met mij op te nemen. Ik hoop dat je dat doet.

ja, ik neem contact op

anderen aan het woord

Lees de ervaringen van mensen die ik heb mogen helpen met mijn inspiratietrajecten en workshops.

Twinkels & Sprankels!

Complimenten krijgen is altijd fijn. Maar uiteindelijk doe jij het zelf. Ik loop alleen een stukje met je op.

bekijk alle reviews

Lieve Marieke, dank voor deze heerlijke ‘cursus’ Twinkels & Sprankels. Iedere sessie hielp me weer een stap vooruit. Ik hoop dat je nog ontzettend veel mensen kan bereiken met je Twinkels & Sprankels.

Dankjewel voor je wake-up call. Door het traject wat ik met jou ben ingegaan ontdekte ik waar de oplossing voor mijn probleem lag. Nu ligt er, met ups en downs, weer een zonnige toekomst in het verschiet.

Marieke is voor mij op een cruciaal moment in mijn leven zeer belangrijk geweest. Met behulp van haar inspiratietraject maakte zij op heldere en liefdevolle wijze de te maken keuzes en beslissingen een stuk eenvoudiger!

inspirerende verhalen

De blogs van Moesje, de moeder van de Twinkels en de Sprankels!

Wil je de voetballer zijn of de bal?

(ter overdenking: een metafoor voor de sportievelingen) Er gebeuren in mensenlevens nare dingen, waardoor alles[...]

Tijd voor een mini-blogje confronteren = leren

Erger kan niet… Over confronteren gesproken: Ooit heb ik, na het overlijden van drie dierbare[...]

Je andere kind ook begraven…

Een aantal jaren geleden had ik een aantal gesprekken met Ellen*. 12 jaar geleden verongelukte[...]