Coach Haarlem en omgeving

Ervaar jij een verlies in je leven? Of herken je jezelf niet meer en weet je niet welke kant je op wilt? Twinkels & Sprankels helpt jou weer op weg, bij iedere vraag. Ik nodig je uit en daag je uit om je weer te laten inspireren en verwarmen. Wanneer jij dit wilt zijn er genoeg kansen om jezelf weer keuzes te gunnen. In een kort en krachtig traject ontdek jij weer de kracht die in je schuilt.

Je eigen kracht herontdekken

Door mijn werk loopt een roze draad. De Twinkels staan voor de dingen die jou dankbaar, blij en gelukkig maken. De Sprankels zijn de zaken waar je aan wilt werken en die wel wat beter mogen. Jij krijgt kleine en veelzeggende cadeautjes in de vorm van bijdragen van andere deelnemers, door jou gekozen teksten die je wat doet en de keuzes die je gaat maken. Mijn werk kent twee pijlers. Je kunt kiezen voor een individueel coachtraject dat volledig op maat gemaakt is of voor een inspiratievol (groeps)project. Ook binnen dit project kies je voortdurend je eigen pad.

Coach Haarlem

Verschillende inspiratieprojecten

Voor iedere vraag of probleem bied ik een gebalanceerd inspiratieproject. Het Punt?Komma traject is een groepscursus voor rouwverwerking in Haarlem en omgeving, gericht op mensen die een ontwrichtende verlieservaring hebben meegemaakt. Ik help je om je leven weer op te pakken wanneer je niet weet waar je moet beginnen, na verlies van een dierbare maar ook het verlies van heelheid, verlies van de regie over je leven en het verlies van toekomstdromen of de illusies van ‘onschendbaarheid’. Verlies komt namelijk in vele vormen.

One life, live it! is voor jou als je geen ontwrichtende verlieservaring hebt, maar toe bent aan de uitdaging om met een aantal gelijkgestemden een flinke inspiratieboost aan elkaars leven toe te voegen.

Voor tieners en studenten die een foute studiekeuze hebben gemaakt is er het project One life… last call! Hierbij help ik je om op een verrassende manier te ontdekken wat je wilt en keuzes te maken.

Individuele coaching in Haarlem en omgeving

Individuele coaching helpt je bij het verwerken van en omgaan met verlies. Hierbij kun je denken aan persoonlijke problemen, zoals het verlies van het vertrouwen in de wereld en andere mensen, of coaching bij problemen in het opvoeden of je relatie. Je krijgt waardevolle inzichten in de valkuilen die steeds opnieuw op jouw pad komen, doordat je geen keuzes kunt maken of geen nee kunt zeggen. Ook zaken zoals verlies van lichaamsfuncties, verdriet om een ongeboren kindje, het verlies van je ambities of een burn out en verlies van toekomstperspectief door een ernstige ziekte zijn verlies-ervaringen waar ik jou bij kan helpen.

Menu