Twinkels en Sprankels logo

Hoe zou het voelen als het je weer lukt om, ondanks je verdriet, ervoor te kiezen bewust aandacht te geven aan dingen die je blij, dankbaar gelukkig maken:

TWINKELS!


Hoe zou het voelen om de kracht van je eigen kracht te hervinden? Plannen te maken? Weer ergens op hopen, jezelf een doel stellen waarvoor je gaat:

SPRANKELS!


burn out coaching

hervind de balans in je leven

Een burn out krijgen is een ontwrichtende ervaring. Je hele wereld staat op zijn kop als je opeens niets meer kan en alles dat je zo belangrijk vond opeens niet meer het belangrijkste blijkt te zijn. Je verliest je werkkring en collega’s, wellicht verlies je het gevoel van veiligheid, je vertrouwen in jezelf en je zelfrespect. De regie over je eigen leven is opeens verdwenen. Als burn out coach voor Haarlem en omgeving help ik je om de balans weer te vinden en weer op een gezonde en gebalanceerde manier het beste uit jezelf te halen.

maak een afspraak

RUST IN JE HOOFD

Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij weer rust in je hoofd gaat ervaren. We  gaan op zoek naar de dingen waar jij blij van wordt en wat je nou daadwerkelijk gelukkig maakt. Het zou kunnen dat je niet op je plek zit of altijd maar ja zegt, een valkuil waar je vaker mee te maken krijgt als je deze niet leert herkennen.

Door er achter te komen waar het wel wat beter zou kunnen, komen we tot de juiste inzichten. Door het uiten van jouw gevoelens en jouw eigen waarden te onderzoeken kun je meer mentale veerkracht opbouwen. Dit mechanisme is essentieel om stress in je leven blijvend te verminderen en daarmee uit de burn out te komen en het risico op een nieuwe burn out te verlagen. Op het moment dat jij er klaar voor bent om de draad weer op te pakken loop ik hierbij een stukje met je op. Dit kan individueel zijn of tijdens een inspiratieproject in een groep.

neem contact op
Burn-out-Haarlem
Twinkels en Sprankels Marieke van der Kaaden

OVER MARIEKE

Bij een burn out komt veel verdriet kijken. Dit moet je onder woorden brengen en de ruimte geven voordat je weer verder kunt. Meestal werk ik 1 op 1 aan rouwverwerking en burn out coaching. In het beginsel is het traject kort en krachtig: zo lang als nodig is en zo kort mogelijk. Jij bepaalt zelf hoe lang ‘lang’ is. Voor de individuele trajecten bied ik een gratis oriënterend gesprek. Neem contact met mij op als je vragen hebt of wanneer je meer wilt weten over individuele coaching of de inspiratie trajecten.

MEER OVER MARIEKE

MAG IK JOU HELPEN?

Ik ben op mijn best als mensen aarzelen om hun leven na een tegenslag of verlies weer op te pakken. Mijn trajecten bieden inspirerende ‘handvatten’. Als je met mij aan de slag wilt, stel ik slechts één voorwaarde: ik wil dat je zelf het eerste initiatief neemt om contact met mij op te nemen. Ik hoop dat je dat doet.

ja, ik neem contact op

anderen aan het woord

Lees de ervaringen van mensen die ik heb mogen helpen met mijn inspiratietrajecten en workshops.

Twinkels & Sprankels!

Complimenten krijgen is altijd fijn. Maar uiteindelijk doe jij het zelf. Ik loop alleen een stukje met je op.

bekijk alle reviews

Lieve Marieke, dank voor deze heerlijke ‘cursus’ Twinkels & Sprankels. Iedere sessie hielp me weer een stap vooruit. Ik hoop dat je nog ontzettend veel mensen kan bereiken met je Twinkels & Sprankels.

Dankjewel voor je wake-up call. Door het traject wat ik met jou ben ingegaan ontdekte ik waar de oplossing voor mijn probleem lag. Nu ligt er, met ups en downs, weer een zonnige toekomst in het verschiet.

Marieke is voor mij op een cruciaal moment in mijn leven zeer belangrijk geweest. Met behulp van haar inspiratietraject maakte zij op heldere en liefdevolle wijze de te maken keuzes en beslissingen een stuk eenvoudiger!