Burn out Haarlem en omgeving

Een burn out krijgen is een ontwrichtende ervaring. Je hele wereld staat op zijn kop als je opeens niets meer kan en alles dat je zo belangrijk vond opeens niet meer het belangrijkste blijkt te zijn. Je verliest je werkkring en collega’s, wellicht verlies je het gevoel van veiligheid, je vertrouwen in jezelf en je zelfrespect. De regie over je eigen leven is opeens verdwenen. Als coach in Haarlem en omgeving help ik je om de balans weer te vinden en weer op een gezonde en gebalanceerde manier het beste uit jezelf te halen.

Rust in je hoofd

Samen gaan wij ervoor zorgen dat jij weer rust in je hoofd gaat ervaren. We gaan opzoek naar de dingen waar jij blij van wordt en wat je nou daadwerkelijk gelukkig maakt. Het zou kunnen dat je niet op je plek zit of altijd maar ja zegt, een valkuil waar je vaker mee te maken krijgt als je deze niet leert herkennen. Door er achter te komen waar het wel wat beter zou kunnen, komen we tot de juiste inzichten. Door het uiten van jouw gevoelens en jouw eigen waarden te onderzoeken kun je meer mentale veerkracht opbouwen. Dit mechanisme is essentieel om stress in je leven blijvend te verminderen en daarmee uit de burn out te komen en het risico op een nieuwe burn out te verlagen. Op het moment dat jij er klaar voor bent om de draad weer op te pakken loop ik hierbij een stukje met je op. Dit kan individueel zijn of tijdens een inspiratieproject in een groep.

Rouwverwerking in Haarlem en omgeving

Bij een burn out komt veel verdriet kijken. Dit moet je onder woorden brengen en de ruimte geven voordat je weer verder kunt. Meestal werk ik 1 op 1 aan rouwverwerking en burn out coaching. In het beginsel is het traject kort en krachtig: zo lang als nodig is en zo kort mogelijk. Jij bepaalt zelf hoe lang ‘lang’ is. Voor de individuele trajecten bied ik een gratis oriënterend gesprek. Neem contact met mij op als je vragen hebt of wanneer je meer wilt weten over individuele coaching of de inspiratie trajecten.

Menu