Blogs

De Blogs van Moesje,
de moeder van de Twinkels en de Sprankels!

Meer informatie

Links, aanbevolen websites, filmpjes, songs 

Stichting Achter de Regenboog
Stichting Achter de Regenboog is er voor kinderen en jongeren, die van dichtbij te maken hebben (gehad) met het overlijden van een dierbare.
Kijk op www.achterderegenboog.nl

Adamas Inloophuis
in Nieuw-Vennepstaat het Adamas Inloophuis,  voor mensen met kanker en hun naasten. Bedoeld voor mensen uit de regio Haarlemmermeer, Bollenstreek en Kennemerland.
Kijk op www.adamas-inloophuis.nl.

Startpagina Rouwverwerking
Prima site met verwijzingen voor mensen in rouw.
Kijk op rouwverwerking.startpagina.nl

Haasnoot Fotografie
Twinkels & Sprankels gebruikt enkele foto’s van Pieter Haasnoot Fotografie op de site.

Elise Mink regressie-en hypnotherapie
www.elisemink.nl

Bob Newhart: Stop it! Fantastisch filmpje over een bijzondere therapiesessie. Googelen en kijken! 

Melissa Etheridge zingt met haar rauwe stem een indrukwekkend lied I run for life over haar strijd en de les die ze ervan geleerd heeft. Ik krijg er nog keer op keer kippenvel van…

Credits 

Pieter Haasnoot fotografie

Karel Brockmeier logo

Arjenne Ruigrok cartoons 

Dank aan: 

Myrtle Vos 

Anne Beckers 

Anne-Martijn van der Kaaden

Bronnen /Aanbevolen boeken

Gerard Egan Deskundig hulp verlenen, model,methoden en vaardigheden

Riet Fiddelaers-Jaspers Kwetsbaarheid én kracht van rouwende jongeren

Manu Keirse Zie de mens. Pleidooi om anders naar elkaar te kijken

Maya Stomp Wij weduwen zijn een taai volkje

Annet Weijer en Petra Penning Het leven duurt een leven lang

Regels, voorwaarden en afspraken (Onder constructie)

Na je besluit om een Twinkels & Sprankels-traject of project te gaan doen volgt rond de derde sessie een factuur voor het hele traject. Het verschuldigde bedrag dient voldaan te zijn binnen de op de factuur gestelde betalingstermijn. Indien hier niet aan voldaan wordt kan het recht op deelname verloren gaan.
Afspraken die minder dan 24u van te voren worden afgezegd, kunnen in rekening worden gebracht. Als er behoefte is om na het traject nog een -compleet- tweede traject wordt afgesproken geldt een korting, mits dat traject wordt afgemaakt, anders worden de losse consulten in rekening gebracht

Ethische code/ privacyverklaring (Onder constructie)

Disclaimer 

 De kleine lettertjes

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op de website Twinkels & Sprankels is met grote zorgvuldigheid samengesteld en is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Alle informatie op de website is vrijblijvend. m.b.t. de informatie in de websites waar naar is doorverwezen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie in de links en in andere websites waarnaar is doorverwezen. Twinkels en Sprankels! kan niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.  Op de website zijn interne links en links naar andere websites opgenomen. Twinkels & Sprankels! heeft geen nader onderzoek gedaan op  juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid.

De gebruiker is verantwoordelijk voor keuzes die hij/zij maakt op grond van de informatie op de website alsmede voor het gebruik van die informatie. De adviezen op deze website vervangen geen medisch advies en/of medicijnen of advies van een huisarts of andere deskundigen..Het toepassen van de adviezen op deze website is volledig op eigen risico.

M.b.t. links naar websites van externe bronnen aanvaardt Twinkels & Sprankels! geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. Twinkels & Sprankels! garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij is van virussen.

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden (eigen) informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij Twinkels & Sprankels! 

Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Twinkels & Sprankels!  Wil je informatie op deze website afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik dan is dat toegestaan. 

Twinkels & Sprankels! heeft het recht om de aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie met inbegrip van deze disclaimer, gewijzigd is.

Menu