Plaats een reactie, review of mooie quote

 
 
 
 
 
Velden met * zijn verplicht. Ik behoud het recht voor om berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
18 berichten.
Rosacarmen schreef op 10/04/2014 om 13:01
Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Zo is het ook in het leven. Je kunt wel rechtdoor willen, maar soms moet je links af of rechtsaf. Misschien zelfs een stukje terug voor je je weg kunt vervolgen.

Je leert je hele leven door. Zo leer je steeds weer een ander stukje van jezelf kennen.
Net als in een relatie. Denk je elkaar door en door te kennen, dan wordt je opeens verrast.

Sta open voor alles zonder mening, je zult opkijken zijn van de verrassingen die op je pad komen.
Benjamin van der Meer schreef op 21/12/2013 om 17:58
Self Pity

I never saw a wild thing
sorry for itself.
A small bird will drop frozen dead from a bough
without ever having felt sorry for itself.

D.H. Lawrence
Karin schreef op 26/06/2012 om 16:56
In dankbaarheid voor dat je mij opnieuw leerde te waarderen, mijn twinkel voor vandaag:

"One day all the little pieces of me, will somehow fall into place, and I will suddenly see the picture of the puzzle that is me. For now, I am just happy to collect all the little gems, the experiences, the wisdom, the words. Rediscovering pieces of myself in the reflection of the diamonds that other people collected. And each discovery feels like a little triumph, a reconnection to the sparkling energy in my center. Letting that sparkling feeling fill me up, and making me feel intensely grateful. To be here, to be alive. To be me."
Marianne schreef op 02/03/2012 om 13:54
Marieke,
Dankjewel voor je wake-up call. Door het traject wat ik met jou ben ingegaan ontdekte ik, aanvankelijk zeer tegen mijn zin, waar de oplossing voor mijn probleem lag. In wat ik NIET wilde doen, de collage van mijn ideale toekomst maken, lag mijn weerstand en tevens ook de oplossing van mijn probleem. Een oplossing die ik vreselijk vond maar door het traject kon ik mijn waarheid niet meer ontlopen. Ik ben gescheiden en heb een verdrietige tijd achter de rug. Nu ligt er, met ups en downs, weer een zonnige toekomst in het verschiet. Wanneer ik deze stap niet had gezet had ik alleen nog maar in de schaduw geleefd. In je eentje kun je niet eenzamer zijn dan in een slechte relatie.
Mirjam schreef op 01/02/2012 om 10:10
Marieke is voor mij op een cruciaal moment in mijn leven zeer belangrijk geweest. Zij maakte op heldere en liefdevolle wijze de te maken keuzes en beslissingen een stuk eenvoudiger!
Daan schreef op 31/01/2012 om 15:52
Dank je wel Marieke voor de inspiratie, kracht en rust die het inspiratieproject ons bracht. We komen graag het collage van de toekomst nog een keer laten zien!
Twinkelaar schreef op 24/02/2011 om 11:32
"Explore the unknown and the familiar.
The journey is only the beginning
but… the destination as well.
Travel light and determined.
Embrace the future!"

Tekst op een T shirt, al jaren wachtend om gelezen te worden.
L.B. schreef op 17/05/2007 om 14:13
Dag Marieke, wij wonen al jaren “naast” elkaar en hebben vaak gewuifd en geknikt. Elke dag loop ik langs jullie raam en vraag mij af wat jij nou toch met juwelen (twinkels en sprankels) moet. Toch even je site bekeken en het kwartje is gevallen, dit zijn inderdaad jouw juwelen maar van een ander soort! Grappig dat mijn collega en ik met iets soortgelijks bezig zijn, maar dan voor de werkvloer. Misschien kunnen we er ooit een gesprekje aan wijden samen. Ik wens je veel succes en weet zeker dat je heel veel mensen op het goede levenspad zet. Groetjes van “de wijze buurvrouw”….
Peter Dekker schreef op 16/05/2007 om 06:01
Leuk om te lezen wat je tegenwoordig doet, Marieke. Sinds de start van je studie heb ik je niet meer gezien, maar je bent sindsdien lekker bezig! Groeten van je vroegere klasgenoot.
Richarda schreef op 19/11/2006 om 17:45
Hoi Miek,
Ik heb je site bezocht en het ziet er goed uit. Succes met je twinkels en sprankels. Groeten Richarda
Marije schreef op 23/10/2006 om 14:33
Met veel interesse heb ik uw site gelezen, Ik denk dat u hele waardevolle handreikingen geeft waar veel mensen wat mee kunnen.
Ik wens u heel veel succes met uw bedrijfje!
Ik heb de link van uw website in mijn favorieten gezet!
En misschien tot ziens!
Groeten Marije
Thea schreef op 21/10/2006 om 12:41
Lieve Marieke,

Eindelijk is het ervan gekomen, je site te bezoeken. Geweldig en zoals al velen voor mij berichtten, je enthousiasme knalt er vanaf. Het ziet er prachtig uit en nodigt zeker uit om eraan te beginnen. Veel succes. x Thea
Cathy Kassing schreef op 20/10/2006 om 09:38
Hoi Marieke,

Je bezoek aan het Spaarne Ziekenhuis, afdeling Informatiepunt Zorg, heeft duidelijk de interesse gewekt bij de oncologieverpleegkundigen. Hopelijk brengt het je veel nieuwe cliënten. Leuke en prima site.

Vr groet, Cathy Kassing, Informatiepunt Zorg Spaarne Ziekenhuis
Jos schreef op 08/09/2006 om 08:44
Hoi Marieke,
het is heel leuk om te zien hoe je jou positieve energie in zo’n geweldig project hebt omgezet. Ik ben blij dat ik een van de eerste mocht zijn die kon deelnemen aan jou “Twinkel en Sprankel” try-out avonden. Ze waren gezellig, warm maar ook heel leerzaam. Nog steeds pas ik de cadeautjes technieken toe en kan van elke dag (weer) genieten. Succes !!
Jos
Mariette Wesseling schreef op 04/09/2006 om 10:33
Hallo Marieke,
Mooie web-site en heel overzichtelijk. Bovendien kun je zo enthousiast vertellen over je cursussen;
Dat moet wel ‘n succes worden !!
Heel veel groeten van: Mariette
Agnes Delsink schreef op 03/09/2006 om 15:13
Ha Marieke,
Proficiat met de geboorte van je “website – kind” : > ) , wat een mooi kind!
Twinkels en Sprankels, zo is mijn ervaring, heeft heel wat te bieden.
Wens je veel nieuwe “Twinkels en Sprankels” toe.
Gelezen : Bij een overwinning op jezelf is er geen verliezer.
Liefs, Agnes
Truus Dedel schreef op 03/09/2006 om 08:09
Woh!! Mariek, wat een prachtige site. De energie spat er aan alle kanten van af. En hoop dat al jouw “nieuwe” Twinkel en Sprankelaars het net zo fantastisch zullen vinden als ik dat vond.
Liefs Truus.
Joyce schreef op 10/08/2006 om 02:07
Lieve Mariek!
Alvast een berichtje op je geweldige website!! Hij twinkelt en sprankelt helemaal. Krijg gelijk zin om weer een cursus te beginnen. Verder nieuws volgt zaterdag als ik een Daan-vrij weekend heb en dus extra veel tijd om te twinkelen!!!
Gefeliciteerd!
Kus, Joyce

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *